Blue Bourree geeft online en offline personal training en mindset coaching. Dit doen wij voor vrouwelijke jong professionals tussen de 30 en 40 jaar die ambitieus en vitaal willen leven, maar Burn-outklachten ervaren zoals o.a. vermoeidheid, lusteloosheid, zich rusteloos voelen, een verminderde weerstand hebben, slapeloosheid ervaren enz. Vrouwen die graag willen investeren in hun vitaliteit. Voor die vrouwen hebben wij een persoonlijk traject ontwikkeld. 

 

Het persoonlijke traject is een traject van minimaal zes maanden tijd. Waarom zes maanden? Omdat het gemiddeld al drie maanden duurt om een gewoonten eigen te maken. En in dit proces willen wij onze klant optimaal bij kunnen staan. 

 

Waar bestaat het traject uit? 

Het Traject bestaat uit 2 onderdelen. Fysieke training en mindset coaching. De klanten kunnen kiezen uit verschillende opties voor de hoeveelheid en duur van de trainingen. (de opties zijn te zien bij de producten) Deze trainingen worden geheel op maat gemaakt. We kijken naar de doelstellingen van de klant en natuurlijk de belastbaarheid. Hierop wordt een trainingstraject uitgezet door de trainer. 

 

De mindset coaching wordt één maal in de twee weken gegeven. Per persoon zal verschillen hoe dit traject gaat.

We gaan werken aan je persoonlijke groei en ontwikkeling. Weten wie je bent, wat je belangrijk vind en waar je heen wilt is een ontzettend belangrijk onderdeel in de mentale gezondheid. Als je dit niet duidelijk hebt, dan kan dat voor een enorm innerlijk conflict zorgen. Dit kan zich weer uiten in fysieke klachten. 

We pakken de voeding aan. Wij geven gedurende het traject voedingsbegeleiding. Het is eventueel mogelijk om een 60 of 90 dagen weekmenu van de koelkastcoach aan het traject toe te voegen. Aan de hand van deze menu’s gaan we dan een eetgewoonte ontwikkelen die voor jou je hele leven lang vol te houden is.

 

Slaap je goed? Slaap je optimaal? Weet jij eigenlijk wel wat dat precies inhoud? Slapen is een beetje een ondergeschoven kindje, maar enorm belangrijk voor een gezonde en positievere levensstijl. Ook hiermee gaan we je begeleiden om ervoor te zorgen dat jij alles haalt uit jou slaapmoment. 

Ontspanning. En dan bedoelen we niet op de bank zitten en netflixen. Nee echte diepe ontspanning, waarbij je de parasympathicus activeert. Het gedeelte van je zenuwstelsel dat samen met de bijbehorende hormonen verantwoordelijk is voor bouwen, herstellen en verbeteren.

 

Blue Bourree wil met deze trajecten een verschil maken in de levens van mensen. Dat meer mensen kunnen gaan leven vanuit een passie, “een drive”. Dat ze positiever en liefdevoller in het leven gaan staan.

 

Blue Bourree gelooft niet in de quick fix. Eerlijkheid en transparantie is voor ons heel belangrijk. Je kan je eigen lichaam niet voor de gek houden. Wij gaan voor duurzame veranderingen.

BB_Vlinder_RGB.png
BB_Vlinder_RGB.png
BB_Vlinder_RGB.png