top of page
 • Vermoeidheid/lusteloosheid

 • Zich rusteloos voelen

 • Verminderderde weerstand hebben

 • Snel geirriteerd zijn

 • Chaotisch 

 • Zich snel overweldigd voelen

 • Zwaarmoedig zijn

 • Geen zin meer in het leven hebben

Vrouwen & mannen die graag willen investeren in hun gezondheid & levensgeluk.

Voor hun hebben wij een persoonlijk traject ontwikkeld. 

 

Het persoonlijke traject is een traject van minimaal drie maanden tijd. Waarom drie maanden? Omdat het gemiddeld 90 dagen duurt om een gewoonten eigen te maken. En in dit proces willen wij onze klant optimaal bij kunnen staan. 

Blue Bourree geeft persoonlijke begeleiding & bewustwording op de vijf elementen van vitaliteit. Zowel offline als online.

Dit doen wij voor mannen en vrouwen die ambitieus en vitaal willen leven, maar nu klachten ervaren zoals o.a:

Blue Bourree werkt met zowel de 1 op 1 trajecten als de groepstrajecten met de Blue 5:

 • Bewustwording

 • Sporten

 • Voeding

 • Ontspanning

 • Slapen

Voor de 1 op 1 trajecten wordt er bij de intake gekeken waar de behoefte ligt van de klant. Hoeveel sessies wij in de week zullen inplannen en waar de focus op zal gaan liggen. Deze trainingen & sessies worden geheel op maat gemaakt. We kijken naar de doelstellingen van de klant en natuurlijk de belastbaarheid van het lichaam. Hierop wordt een trainingstraject uitgezet door de trainer. Een sessie of training is meestal 1 uur. Soms kan het wat langer zijn, soms wat korter. 

Bewustwording:
We gaan werken aan je persoonlijke groei en ontwikkeling. Weten wie je bent, wat je belangrijk vind en waar je heen wilt is een ontzettend belangrijk onderdeel in de mentale gezondheid. Als je dit niet duidelijk hebt, dan kan dat voor een enorm innerlijk conflict zorgen. Dit kan zich weer uiten in fysieke klachten. 
Daarnaast kijken we ook waar het sabotage gedrag zit met betrekking tot de andere elementen. Hoe kijk je bijvoorbeeld naar sporten, slapen of ontspanning? Dit kan van grote invloed zijn of je het wel of juist niet doet. 

Sporten: 
inmiddels weet bijna iedereen wel dat sporten hoort bij een gezonde levensstijl, maar waarom eigenlijk? Eén van de belangrijkste reden dat sporten zo belangrijk is, is omdat je serotonine aanmaakt. Het geluk hormoon. Daarom zit er in elk traject van ons dan ook een sportonderdeel. We kunnen mensen hiermee 1 op 1 begeleiden in de vorm van Personal traing, maar we hebben ook workout videos online staan. 

Voeding:
tijdens onze trajecten geven we voedingsbegeleiding. We werken niet met vaste voedingsschema's, maar begeleiden je stap voor stap in het maken van bewustere keuzes. We gaan weer helemaal terug naar de basis van wat gezonde voeding nou ook alweer is. Dit zijn namelijk de bouw materialen van je lichaam. Niet alleen om spieren te kunnen bouwen, maar ook om hormonen aan te kunnen maken. Een essentieel onderdeel dus van een Happy Lifestyle!

Ontspanning:
En dan bedoelen we niet op de bank zitten en netflixen. Nee echte diepe ontspanning, waarbij je de parasympathicus activeert. Het gedeelte van je zenuwstelsel dat samen met de bijbehorende hormonen verantwoordelijk is voor bouwen, herstellen en verbeteren.

Slapen:
Slaap je goed? Slaap je optimaal? Weet jij eigenlijk wel wat dat precies inhoud? Slapen is een beetje een ondergeschoven kindje, maar enorm belangrijk voor een gezonde en positievere levensstijl. Ook hiermee gaan we je begeleiden om ervoor te zorgen dat jij alles haalt uit jou slaapmoment. 

Blue Bourree wil met deze trajecten een verschil maken in de levens van mensen. Dat meer mensen kunnen gaan leven vanuit een passie, “een drive”. Dat ze positiever, liefdevoller, energieker & gelukkiger in het leven gaan staan.

 

Blue Bourree gelooft niet in de quick fix. Eerlijkheid en transparantie is voor ons heel belangrijk, want je eigen lichaam kun je niet voor de gek houden. Wij gaan voor duurzame veranderingen.

BB_Vlinder_RGB.png
bottom of page