top of page
Blue5_slogan.png
IMG_0545.jpg

Mijn naam is

Melanie Waardenburg en ik ben Personal Health & Awareness Trainer

Voordat ik deze passie had gevonden heb ook ik een behoorlijke weg afgelegd. Ik heb veel geprobeerd, uitgetest en eindelijk gevonden wat werkt.

Healthy mind body and spirit. Wellness and health concept. Double exposure..jpg

Blue Bourree

werkt met de Blue 5 om jou doelen te behalen.

Blue Bourree geeft coaching op het gebied van gezondheid en fysieke personal training. Dit doen wij voor mensen die verantwoording durven te nemen voor een gezonder, positiever en energiekere levensstijl.

BB_Vlinder_RGB.png

Waarom een vlinder in mijn logo?

BB_Vlinder_RGB.png

Ik hou van symbolieken en metaforen. Dit is dan ook de reden dat ik gekozen heb voor een vlinder in mijn logo. 

De vlinder staat hierin voor transformatie. Wanneer mensen beginnen met een proces op persoonlijke ontwikkeling ondergaan ze een transformatie.

Je mag een vlinder ook nooit helpen ontpoppen. Het ontpoppingsproces duurt altijd heel lang en is ontzettend zwaar voor een vlinder. Maar alles is nodig zodat de vlinder strek genoeg is om te vliegen. Zou je de vlinder helpen, dan zal deze doodgaan.

Zo zie ik ook het proces van persoonlijke ontwikkeling. Alles wat je mee maakt is nodig om jezelf te ontdekken en te worden wie je bent. Niemand kan dit voor je doen. Als mensen je helpen of zelfs dingen uit handen nemen, ontnemen zij jou een deel van jouw leerproces. 

bottom of page