top of page
Blue5_slogan.png
WhatsApp Image 2023-07-08 at 23.51.19.jpeg

Melanie & Henry zijn het team van Blue Bourree.

Ze noemen zichzelf Personal Health & Awareness trainers. Ze focussen zich niet alleen op de fysieke gezondheid, maar ook op de mentale, emotionele en spirituele gezondheid. 

Nieuwsgierig wie zij zijn? 

Healthy mind body and spirit. Wellness and health concept. Double exposure..jpg

Blue Bourree

werkt met de Blue 5 om jou doelen te behalen.

Blue Bourree geeft coaching op het gebied van gezondheid en fysieke personal training. Dit doen wij voor mensen die verantwoording durven te nemen voor een gezonder, positiever en energiekere levensstijl.

BB_Vlinder_RGB.png

Waarom een vlinder in het logo?

BB_Vlinder_RGB.png

wij houden van symbolieken en metaforen. Dit is dan ook de reden dat wij gekozen heb voor een vlinder in ons logo. 

De vlinder staat hierin voor transformatie. Wanneer mensen beginnen met een proces op persoonlijke ontwikkeling ondergaan ze een transformatie.

Je mag een vlinder ook nooit helpen ontpoppen. Het ontpoppingsproces duurt altijd heel lang en is ontzettend zwaar voor een vlinder. Maar alles is nodig zodat de vlinder strek genoeg is om te vliegen. Zou je de vlinder helpen, dan zal deze doodgaan.

Zo zien wij ook het proces van persoonlijke ontwikkeling. Alles wat je mee maakt is nodig om jezelf te ontdekken en te worden wie je bent. Niemand kan dit voor je doen. Als mensen je helpen of zelfs dingen uit handen nemen, ontnemen zij jou een deel van jouw leerproces. 

bottom of page