top of page
Zoeken

De one size fits all Bull Sh*t!


Trainingsprogramma’s,

voedingsadviezen,

mindset hulpmiddelen.


Als je last heb van een lage energie, veel stress of je bent ineens heel veel aangekomen, dan kom je ze als snel tegen wanneer je gaat zoeken naar een oplossing.


Wanneer ik berichten lees over standaard trainingsprogramma’s, voedingsschema’s of mindset programma’s, dan krijg ik overal jeuk.


Je moet zo eten!

Je moet zo trainen!

Dit is gezond!

Dit is DE manier!


Deze one size fits all manier past niet iedereen!

Ik zeg niet dat het slecht advies is. Meestal bevat het een goede kern van waarheid. Maar het zal niet iedereen helpen. En het kan zelfs zo zijn dat hetgeen wat jou in het verleden heeft geholpen, nu niet werkt! Er zijn zoveel manieren om gezonder te leven en het belangrijkste is dat jij jou manier gaat vinden. Waar jij gelukkig van wordt. Een manier die jij kan vol houden.The one size that fits you!


Hoe vaak heb je al niet geprobeerd een dieet te volgen. En misschien zelfs wel succesvol, maar kon je het uiteindelijk niet vol houden?

Hoe vaak ben jij begonnen met sporten? En hoe vaak ben je gestopt?


Het lijkt allemaal zo mooi op Instagram en facebook. Zo makkelijk! En hierdoor voel jij je nog meer een loser, omdat het jou niet lukt!


Heb je dan echt zo weinig discipline?

Je energiepeil is inmiddels tot een dieptepunt gekomen. Je voelt continu stress en druk. Het lukt je niet meer om dingen te bedenken. Je geheugen laat je steeds vaker in de steek. En wanneer je even de tijd hebt, zit je achter de tv of je telefoon.


Je wilt zo graag en zo veel doen, maar het lukt je gewoon niet meer.

Er moet iets veranderen! Dat is wat je weet, maar wat? Je hebt al zo veel geprobeerd!


Geloof me, ik weet precies hoe jij je voelt. Ik ben er zelf ook geweest. Ik heb me zo vaak zo zwak gevoeld. Gewoon omdat het mij niet lukte om het vol te houden. Hoe kan het toch dat anderen het wel kunnen?!

En enige wat ik hoor is: Je moet meer discipline krijgen! Je moet gewoon doen wat je zegt dat je wilt doen.


Als het echt zo makkelijk was geweest, dan deed iedereen het wel!


Dit is waarom ik niet geloof in de one size fits all methode.

Ik geloof erin dat voor iedereen wat anders werkt. En het is aan jezelf om deze manier te ontdekken. Wanneer je hebt gezien dat alles wat je tot nu toe hebt geprobeerd niet is gelukt, dan is dat duidelijk niet jou manier! Tijd om wel jou manier te gaan vinden!


Ben jij benieuwd wat jou manier is?

Binnenkort geef ik mijn workshop: Ontdek je saboteur! Waarin we gaan onderzoeken hoe jij jezelf tegen werkt. En gaan kijken hoe jij stappen kunt zetten naar de doelen die jij graag wilt behalen. Klik op deze link voor meer informatie.


38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page