top of page
Zoeken

Yes! Mijn passie gevonden!

Mensen vinden het raar als ik zeg dat mijn depressie een van de mooiste dingen is die mij is overkomen. En geloof me, toen ik er midden in zat was dit ook zeker niet het geval. Toch zou ik zonder dit alles niet staan waar ik nu sta. En om eerlijk te zijn, ben ik echt heel trots op mezelf. Voor wat ik allemaal heb overwonnen en over hoe ik nu kijk naar het leven. En door alles heb ik eindelijk mijn passie gevonden!


Hoe mijn pad van persoonlijke groei en ontwikkeling begon

Door al op jonge leeftijd een burn-out en depressie te ervaren, ben ik heel snel begonnen met mijn zoektocht in gelukkig zijn. De vraag hoe een mens ultiem geluk kan vinden hield mij enorm bezig. Mijn eerste coach heeft mij laten inzien dat geluk niet in dingen of andere mensen zit. Dit geluk moet je zoeken in jezelf. Dus zocht ik dit ook in mezelf en in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik raakte geïntrigeerd door de vele motivatiefilmpjes die je kan vinden op het internet, en dat zijn er veel! Mijn twee grootste voorbeelden toen, Tony Robbins en Les Brown. Wat ik toen nog niet helemaal begreep was de implementatie van alles wat zij mij vertelden. Zo onzeker als ik was, durfde ik nog geen stappen te zetten.Implementeren? Implementeren!

Het laatste half jaar is mijn leven compleet veranderd. Dit komt doordat ik de dingen die ik heb geleerd ook echt ben gaan toepassen.

Hoe ik dat heb gedaan? Ik heb iemand in de hand genomen. Zij heeft mij een aantal dingen laten inzien. Want het is leuk al die motiverende filmpjes bekijken, maar als je er in de werkelijkheid niets mee doet……… Dit was voor mij dat duwtje wat ik net even nodig had! Zelf zag ik namelijk niet welke stappen ik moest ondernemen. Doordat ik iemand had die mij mijn stappen vertelde, kwam ik tot een geweldig mooi inzicht. Zo eentje die je eigenlijk wel weet, maar niet helemaal begrijpt.


Het inzicht

Dankzij mijn coachingtraject kwam ik erachter hoe belangrijk persoonlijke groei en ontwikkeling voor mij zijn. Als ik namelijk niet bezig ben met groeien heb ik het gevoel stil te staan. Wat bij mij het gevoel van angst en onrust oproept. Hierdoor kom ik in stagnatie en begint mijn proces van depressief zijn weer helemaal opnieuw. Door mijn depressie begon ik me te verdiepen in de kracht van de geest. Nu begrijp ik hoe belangrijk dat innerlijke stemmetje is dat tegen je praat. Hoe belangrijk het is om ook lief te zijn naar jezelf. En alhoewel ik het wel weet, is het geen makkelijk proces. Ik ben nu eenmaal iemand die heel veel van zichzelf vraagt, een perfectionist. Het verschil met vroeger is dat ik nu iedere dag hard werk om liefdevol te zijn naar mezelf. Om haalbare doelen te stellen en om tijd in te plannen voor de dingen die echt belangrijk zijn voor mij. Iedere dag probeer ik weer een betere versie van mezelf te zijn. Stap voor stap.


Ik heb al genoeg tijd verspild aan ‘niets’ doen en wil nu iedere dag bezig zijn met mijn passie en doel in het leven.


Tijd voor een leven vol passie!

Vroeger was ik vooral bezig met overleven, nu wil ik bezig zijn met leven! Leven vanuit een passie. Maar wat is die passie precies voor mij?

Dat is groeien! Groeien als persoon, in mijn werk en in mijn relaties. Als kind zijnde wilde ik al heel graag leren, maar daar durf je niet voor uit te komen. “Je bent toch geen nerd?!” Ja, dat ben ik eigenlijk wel. Ik vind het heerlijk om te leren. Iedere dag weer. En als ik een aantal dagen het gevoel heb niets nieuws te hebben geleerd, dan merk ik een gevoel van ontevredenheid op. Dan word ik onrustig. Haal ik minder voldoening uit mijn dagen.

Mijn depressie heeft er ook voor gezorgd dat ik niet meer genoegen wil nemen met minder. Ik wil er nu alles uithalen wat er in zit en ik wil een voor mij succesvol leven. Ik heb al genoeg tijd verspild aan ‘niets’ doen en wil nu iedere dag bezig zijn met mijn passie en doel in het leven.

Door middel van mijn passie, wil ik me zo goed mogelijk ontwikkelen, zodat ik ook bij anderen hun passie naar boven kan halen. Graag wil ik bijdragen aan een wereld waarin mensen kunnen leven vanuit passie en liefde.

Via mijn programma wil ik mensen helpen bij een gezondere, positievere en energieker leven.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen het in zich heeft het leven te creëren wat ze graag willen. Als ze er zelf maar van overtuigd zijn dat ze het ook echt willen en er het ‘werk’ ervoor willen doen.


Je kunt een vlinder niet helpen met ontpoppen, maar ik zie je, ik voel je, ik hoor je.143 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page